Zimní turnaj - SK Votice

16.02.2013 13:53

Votický dorost je přihlášen do zimního turnaje, který se odehrává ve Voticích na UMT.

Do turnaje je přihlášeno celkově 7 mužstev: Votice(dorost), Jankov, Budenín, Ratměřice, Netvořice, Teplýšovice a Přestavlky.

 

První zápas - Votice : Jankov    1:5 (Bauer)    2.2.2013 - 14:00

Sestava: Zimmermann - Prégr, Procházka, Sládek, Slunečko - Molčík, Tábořík, Bursík, Kramný - Bauer, Holub

Votičtí do zápasu vstoupili bez žádné větší aktivity a byli celý zápas pod neustálým tlakem. Jankovský Hořčička, trápil domácí obranu, i přes snahu pomalejšího Prégra, dokázal vsítit hattrick. Jedinný gól domácích dal Bauer, který z otočky trefil šibenici Neradovi brány.

 

Druhý zápas - Votice : Budenín    2:1 (Bursík, Sládek)      9.2.2013 - 10:00

Sestava: Čeněk - Prégr, Bradáč, Procházka, Slunečko - Kramný, Sládek(Janoušek), Tábořík, Bursík(Košař) - Písařík, Bauer(Holub)
První poločas byl už odprvních minut krásně vyrovnaný, hrála se kombinační hra. Domácí hostům zatápěli především po lajnách, kde je trápili svou rychlostí a větším fyzickým fondem. Přišla ale 30', kdy Budenínský Skála  vystřelil s šé metrů svůj projektil na bránu a jeho střela byla Sládkem tečovaná tak nešťastně, že zapadla za Čeňkova záda - 0:1. Tento gól byl pro Votické hráče motivací, odvrátit tento nepříznivý výsledek. Začali tlačit a díky své aktivitě se také dokázali radovat. Poprvé to bylo ve 37', kde z rohu domácích, hosté odhlavičkovali přímo k Procházkovi, který napálil míč na bránu, střela byla tečovaná a Budenínský gólman Říha stačil pouze vyrazil balon přímo ke Sládkovi, který doklepl míč do síťě - 1:1. Domácí byli ve všem lepší a tak přišla 42' kde Písařík na vápně prokličkoval tři hráče, míč se dostal až k Bursíkovi, který svou skrytou ráno dopravil do sítě - 2:1. Druhý poločas byl opět od začátku vyrovnaný, hostující šance mařil výborně chytajicí Čeněk. Na obou stranách byli slibné šance, ale ani jedna strana je nedokázala proměnit. Domácí pak od 80' pouze bránili stav, který se stal i konečným výsledkem.

 

Třetí zápas - Votice : Ratměřice    4:1 (2x Kramný, Tábořík, Bursík)   16.2.2013 - 10:00

Sestava: Zimmermann - Bursík(Opplt), Bradáč, Procházka, Slunečko - Molčík, Sládek(Prégr), Tábořík, Písařík, Košař(Kramný) - Holub(Bauer)

Od prvních minut se role favorita ujal Votický dorost, kombinoval, byl v pohybu a hlavně z jejich hry vyčníval klid. Ovšem ve 34' se hosté dostali k jediné vážné šanci, kde Ratměřický Liška, prošel 3 hráče a ve vápně vystřelil na bránu, jeho střela byla 2x tečována a domácí gólman Zimmermann pouze stačil vyrazit balon před sebe, kde dobáhající Ratměřický hráč měl odkrytou celou bránu - 0:1. Opět to vypadalo jako ze zápasu s Budenínem, Votice prohrávali 0:1 a dokázali výsledek otočit ve svůj prospěch. Poločas tedy 0:1 pro Ratměřice. Do druhého poločasu vstoupili domácí neúprostným tlakem. Kombinovali, hosté běhali bez balonu a této výhody využili Votičtí dorostenci a v 48',kde po krásné přihrávce do ulice poslal Bauer, Bursíka, který poslal balon pod vyběhnuvším Ratměřickým golmanem - 1:1. Votický tlak pokračoval a v 56' opět po krásné kombinaci ve středu hřiště, našel svou časovanou přihrávkou Písařík, Kramného, který prostřelil golmana hostí - 2:1. Hosté se začali hádat, dělat chyby, a to bylo příčinou domácího tlaku. v 75' se dostal do úniku Kramný, který opět dopravil míš do sítě - 3:1. Hosté hráli bez chuti, byli zklamaní a domácí neustále byli na půlce Ratměřic. V 84' se po krásné přihrávce nejlepšího hráče na hřišti Písaříka, dostal do šance Tábořík a jeho střela skončila za zády golmana - 4:1. Domácí už pouze kontrolovali stav hry.