Dorostenecký turnaj v Mladé Vožici.

19.01.2013 16:07

Dnes 19.1.2013 jsme zajíždeli na dorostenecký turnaj v Mladé Vožici.

Týmů bylo celkově 8 a byli to právě tyto týmy: Votice, Ml. Vožice "A", Ml. Vožice "B", Chotoviny, Větrovy, Ratibořské hory, Mezno a Táborsko. Týmy byly rozlosováni do dvou skupin. Skupina "A". Votice, Ml. Vožice "A", Ml. Vožice "B" a Mezno, a ve Skupině "B" - Chotoviny, Rat. hory, Táborsko, Větrovy.

Měli jsme skupinu domácích týmů a v prvním zápase jsme se utkali s týmem Ml. Vožice "B". Votičtí předváděli pěknou kombinační hru, vzadu bez chyb, ale ani góly moc nepřicházeli. První zápas jsme tedy vyhráli 1:0 (Molčík). Ve druhém zápase jsme se utkali s domácími "áčkaři". V tomto zápase jsme pokračovali v krásném výkonu, dokonce i góly jsme dávali. Domácí jsme porazili i ve druhém zápase a to 2:0 (Slunečko, Bednář). Ve třetím zápase jsme nastoupily k papírově nejslabšímu týmu, a to Meznu. Jenže přišlo podcenění a měli jsme co dělat, abychom zápas vyhráli. Nakonec zápas skončil naším vítězstvím 2:1 (Slunečko, Janoušek). Skupinu jsme tedy vyhráli bez ztráty bodu a směřovali do Semifinále.

V semifinále jsme se utkali s druhým celkem druhé skupiny. Byli to Větrovy. Hrála se vyrovnaná partie. Votice dostali gol, kdy Kramný neuhlídal hostujícího střelce. Začli jsme makat, a pak přišla i odměna. Slunečko hlavou přehodil vyběhnuvšího golmana. Zápas směřoval k rozhodujícím penaltovým kopům, ale dostali jsme gól, který nás zaskočil. I pravidla popisovali danou situaci jinak. Zápas tedy skončil vítězstvím Větrov 2:1 (Slunečko)

Po porážce v semifinále jsme byli přiřazeni do zápasu o 3tí místo. Naším soupeřem byl celek Ratibořských hor. Tlačily jsme, kombinovali, hráli tvrdě a vedly 2:0. Jenže pak jsme  vypustili, a soupeř srovnal na 2:2. Tímto výsledkem skončil i zápas a tak následovali pokutové kopy. Votičtí kopali v pořadí Bradáč(proměnil), Písařík(proměnil), Kramný(proměnil), Slunečko(proměnil) a gólman Zimmermann vychytal 3 penaltové kopy. Tudíž jsme se stali vítězové v boji o třetí místo.

Na turnaj jsme zajížděli v sestavě - Zimmermann, Bednář, Slunečko, Bradáč, Procházka, Písařík, Janoušek, Holub, Kramný, Molčík a myslím si, že toto byla hodně bojující parta, která předváděla nádhernou kombinační hru.

Pohár za třetí místo + diplom.