15.kolo SK Březnice - SK Votice

31.03.2013 17:36

SK Březnice -SK Votice 3:4 (1:2)

Hosté zajížděli do Březnice s jedinným cílem, a to bodovat naplno.

Za tímto cílem šli Votičtí už od začátku zápasu. Kombinovali, vytvářeli si šance, ale bez žádného úspěchu. V 28' hosté záhravali roh, po nepřesné rozehrávce Písaříka, šli domácí do protiútoku, ze kterého dali gól - 1:0. Ve 31' bylo vyrovnáno, kdy Kramný z 25ti metrů přehodil gólmana domácích - 1:1. Za nerozhodného stavu se hra vyrovnala a hrálo se uprostřed hřiště. Ve 40' hosté vstřelili gól, kdy z rohu Písaříka se balon zamotal ve vápně ke Slunečkovi, který z otočky vyprášil zástěru golmana domácích - 1:2. Konec poločasu se dohrával, bez žádných šancí.

Druhý poločas se hrál ve stejné partii jako první. Hosté se tlačili za třemi body, ale domácí jim nedarovali nic zadarmo. V 60' domácí srovnali z rohu, kdy Tábořík neodhlavčkoval balon na přední tyči, následně Bradáč nestihl zareagovat na propadající balon a domácí hráč měl prázdnou bránu - 2:2. Netrovalo to ani minutu, a hosté se opět dostali do vedení, kdy Písařík prošel přes tři hráče a zakončil pod padajícím golmana domácích - 2:3. V 78' domácí opět srovnali, kdy Procházka ztratil balon na půlce domácích, a následným lobem za obranu hostí se domácí útočník nemýlil a uklidil míč k tyči - 3:3. V 82' se hosté opět ujali vedení, kdy se balon z rohu dostal k Písaříkovi, který doklepl míč do sítě - 3:4. 

Branky: 2x Písařík, Kramný, Slunečko

Sestava: Zimmermann-Bednář,Molčík,Bradáč,Procházka-Kramný(Opplt),Písařík,Tábořík,Slunečko-Holub(Poskočil),Janoušek(Košař)