17.kolo TOS Žebrák - SK Votice

14.04.2013 16:16

Začátek zápasu vyšel lépe domácím, kteří už v 5 min vedli, když hostující záložník centroval ze strany do Votického vápna, kde se míč odrazil nad hlavu hráčů a domácí útočník dorazil míč do sítě rukou - 1:0. Poté přišlo absolutní nechápavé počínaní votického Bradáče, který během pěti minut poslal domácí hráče dvakrát na samotného Zimmermanna, který neměl šanciy a to se teprve hrála dvacátá minuta a Votice už prohrávali - 3:0. Ihned po indiviuálních chybách Bradáče, byl na hřiště poslán Poskočil, aby zlepšil hru hostů. Do poločasu se už stav nezměnil.

Do druhého poločasu šli hosté s myšlenkou v hlavě, zahrát si, kombinovat, nekoukat na výsledek, který se může během pár minut otočit. Domácí ale votickým hráčům nedali prostor ke zkorigování stavu. V 70' domácí z protiútoku udeřili po čtvrté, když za hranicí vápna napřáhl ke střele domácí hráč, jeho střela byla zblokována a zapadla do Votické síte - 4:0. Hra se opět vyrovnala, naopak ještě přicházeli šance hostů, kdy Kramný dostal krásný pas do volné lajny, poradil si 1na1ho a svým centrem našel Písaříka, který orazítkoval brankovou konstrukci. V zápětí přišla 85', hráč Žebráku našel ulicí rozběhnutého domácího útočníka, který si obešel vyběhnuvšího golmana a doklepl míč do sítě - 5:0.

Výsledek jasně hovoří o tom, jak trestuhodné chyby Bradáče rozhodly celý zápas. Doufejme, že v příštím zápase 20.4 - 10:15, kdy hostíme Podlesí se už tyto chyby nebudou opakovat.

Sestava: Zimmermann-Bednář,Molčík,Bradáč(Poskočil),Procházka-Kramný,Písařík,Tábořík,Slunečko(Janoušek)-Holub,Košař(Opplt)