16.kolo SK Votice - AFK Loděnice

06.04.2013 17:54

SK Votice - AFK Loděnice 1:1 (0:0)

Do zápasu šli domácí s klidnou hlavou a chtěli pokračovat v jízdě z minulého kola, bohužel neproměněné šance a mnoho chyb stálo domácí dva body.

Od začátku se hrála vyrovnaná hra, oba týmy kombinovali ve středu hřiště a vytvářeli si šance, které končily žalostným způsobem. Jedinná povedená šance ze strany Votic byla v 35', kdy vykombinovali volný prostor pro Slunečka, který napřáhl z 25ti metrů a jeho střela směřovala do horního pravého růžku, ale výborně chytající Loděnický gólman zasáhl. Blížící se půle přinášela více a více chyb v jednoduchých situacích. Poločas skončil nerozhodným stavem - 0:0.

O poločase domácí dostali řádně pokáráno za předvedenou hru a do druhé půle šli s cílem dotáhnout zápas do vítězného konce.

Druhý poločas začal lépe pro domácí, kteří si během prvních 10minut vytvořily více než dostatek šancí na vstřelení vedoucího gólu. V 75' se vedení ujali domácí, kdy Kramný ze strany poslal balón na bránu, odkud si ho vrazil Loděnický stoper do vlastní brány - 1:0. V 80' bylo vyrovnáno a to, když po závaru ve vápně odkopl Procházka balon soupeři na nohu, který za hranicí vápna napřáhl ke střele, která přeletěla venku stojícího domácího gólmana Zimmermanna.

Branka: Kramný

Sestava: Zimmermann-Bednář,Molčík,Bradáč,Procházka-Kramný,Písařík,Tábořík,Slunečko-Janoušek(Košař),Holub(Opplt)